Αγαπητέ πελάτη, έκανες μια άτυχη επιλογή;
Κάτι δεν πήγε καλά στην αγορά σου;
Αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα;

Στο Parfumestories είμαστε δίπλα σου συνέχεια ακόμα και μετά την επιλογή των αρωμάτων ή καλλυντικών που έχετε αγοράσει. Ως πελάτης διατηρείτε το δικαίωμα υπαναχώρησης και έχετε προθεσμία δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών για να επιστρέψετε το προϊόν.

Σε περίπτωση που η 14η ημέρα πέφτει Σάββατο, Κυριακή ή αργία, τότε η προθεσμία επιμηκύνεται έως την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Οποιαδήποτε επιστροφή προϊόντων κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης ή με αποστολή e-mail στο info@parfumestories.gr.

Το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται από το σχετικό αποδεικτικό συναλλαγής. (Απόδειξη Λιανικής Πώλησης ή Τιμολόγιο – Δελτίο Αποστολής) Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που ο πελάτης επιθυμεί να επιστρέψει βρίσκονται στην ίδια ακριβώς κατάσταση στην οποία παρελήφθησαν, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί (αφαίρεση προστατευτικής ζελατίνας) ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους.

Επίσης επιστροφές/αλλαγές δεν γίνονται δεκτές για προϊόντα που δεν φέρουν ταινία ασφαλείας (lip gloss, mascara, lip liner, eye liner, βερνίκια νυχιών και γενικότερα είδη που έρχονται σε άμεση επαφή με το δέρμα) για λόγους υγιεινής και προστασίας της υγείας.

Ο πελάτης οφείλει να μας ενημερώσει σχετικά την απόφαση υπαναχώρησης από την σύμβαση εντός 14 ημερών από την παραλαβή των προϊόντων του. Η πιο καλή επιλογή είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο +30 210 9850298 ή μέσω e-mail: info@parfumestories.gr

Οφείλετε να αποστείλετε τα προϊόντα άμεσα ή το αργότερο εντός 14 ημερών από την ημερομηνία υπαναχώρησης στην διεύθυνση: Άργους 20, 173 42 Αγιος Δημήτριος.

Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει:

• Την επιστροφή του προϊόντος & αλλαγή του με ένα άλλο προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.

Σε αυτήν την περίπτωση, το κόστος αποστολής φτάνει στα 6€ καθώς χρεώνονται 3€ για την αποστολή του νέου δέματος και άλλα 3€ για την παραλαβή του παλιού και επιστροφή στην έδρα μας.

• Την αποζημίωση ίση με το κόστος των επιστρεφόμενων προϊόντων η οποία θα ολοκληρωθεί εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραληφθούν τα προϊόντα.

• Η επιστροφή θα γίνει με πίστωση του τραπεζικού λογαριασμού του πελάτη. Αντικατάσταση του προϊόντος, με έξοδα του Parfumestories.

Για την διαδικασία αντικατάστασης και αποστολή του νέου προϊόντος θα πρέπει να προηγηθεί επικοινωνία μαζί μας.